Emissieloos werken op natuurgebieden

Een hele dag graven zonder uitlaatgassen? Eerst zien, dan geloven!

Video afspelen

Een hele dag graven zonder uitlaatgassen? Eerst zien, dan geloven!

Tijdens het Zero Emissie-event Ecomobiel in oktober presenteren wij vol trots onze Custa: de retroversie van een bestaande graafmachine, maar dan volledig zero emissie! Deze graafmachine kan een hele dag opereren puur op elektriciteit in de vorm van waterstof. Dit alles zonder in te leveren op de productiecapaciteit, dus geen diesel en geen uitlaatgassen meer. H2Storage levert de hiervoor benodigde duurzame waterstofopslagtanks. Een hele mooie samenwerking.

Kijk mee met Michel Tamarzians, onze Chief Engineer van H2Storage. Hij legt je in 2 minuten uit waarom dit project zo waanzinnig onderscheidend is.

Van 11-13 oktober 2022 nodigen wij jou graag uit onze unieke zero emissie-graafmachine: Custa, te komen bekijken tijdens het Zero Emissie-event Ecomobiel in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Je vindt ons op standnummer 06.D081.